Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Pólya

A Baby-life.hu baba-mama webáruházban számos féle és fajta babaszoba kiegészítőt találhatsz. Ide tartozik többek között a pólya, amikből rengeteg minta közül válogathatsz. Legyen szó kókuszpólyáról, Babakirály változatokról, illetve Xkko gyártmányokról egyaránt, nálunk bőven akad márka, amiknek a termékeiből válogathatsz. Nézz szét a széles palettánkon és válassz bármilyen babaszoba kiegészítőt az otthonodba!


75termék
75termék

A pólyák használata

Mivel a babák gerincének megfelelő alátámasztásra van szüksége, így egy pólya igen hasznos kellék lehet még a bizonytalan kezekben is. Édesanyaként a szülést követően a kórházban már megszokod, megtanulod, hogyan érdemes felvenni a gyermeket, ringatni és ölelni. Hazatérve biztonsággal tarthatod őt, hiszen naponta több alkalommal fel kell emelned, át kell helyezned, le kell fektetned. Sok esetben azonban az édesapa, a rokonok és barátok nem merik a kezükbe emelni, ijesztő számukra a csecsemő mérete. Ilyen praktikus megoldás a pólya, amivel sokkal könnyebben vehető kézbe a baba. 

A pólya nagy segítség továbbá a szoptatások során, hiszen így egyszerűbb megfogni, kézben tartani. Jobban eloszlik a terelés a karodon, így sokkal kényelmesebb lesz az etetés folyamata. A mi világunkban lévő hatalmas terek a babát igen bizonytalanná tehetik, egy pólyában azonban biztonságban érezheti magát, nem jelentkezik nyugtalanság és sírás. 

A pólyák kínálata

A webáruházunkban kapható pólyák között megtalálhatod többek között a Babakirály hímzett kókuszpólyát, amit könnyedén babapléddé alakíthatsz. A kialakításának és a színének köszönhetően tökéletesen illeszkedik majd hozzá. Ami pedig az Xkko nagy méretű muszlin pólya-takarót illeti, egy vékonyabb változatról beszélhetünk, amelynek kellemes anyaga és tökéletes mérete van. A pólyázás során nem egyenesíti ki a baba hátát, felveszi az alakját, helyet ad a láb helyes tartásának, szemben a merevebb pólyákkal szemben. Könnyen mosható, így jól bírja a mindennapos használatot. 

Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles palettánkon és megrendelni a babád számára megfelelő pólyát.

Pólya vásárlás

A pólyák vásárlása nálunk nagyon egyszerű és gyors folyamat. Ha sikerült eldöntened, hogy milyenre van szükséged, akkor helyezd azt a kosárba, onnan pedig már csak meg kell rendelned annak tartalmát. Magyar Postával házhoz szállítunk, de kérheted csomagpontra is a termékedet, így akkor veszed át, amikor időd engedi. Fizetni utalással, utánvétellel vagy készpénzzel tudsz a futárnál. Emellett lehetőséged van online bankkártyás fizetésre is, így megkönnyítve a saját helyzetedet.