Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Babafészek

A babaszoba egyik alap kelléke a babafészek, amely az 1980-as években kezdett el terjedni a skandináv országokban. Mára már akkora sikere van, hogy hazánkban is egyre többen keresik ezt a remek kiegészítőt. A babafészek nemcsak a gyermek, hanem az édesanya és az édesapa előnyére is szolgál. Érdemes tehát kiválasztani azt a típust, ami a legjobban tetszik neked, hiszen így a csecsemő, ezáltal a szülők is sokkal jobban tudnak majd pihenni az éjszaka folyamán. 


74termék
74termék

A babafészekről röviden

A babafészket a skandinávok találták ki és kezdték el alkalmazni még az 1980-as években. Innen indult útnak, majd pár évvel később már a legtöbb európai országban, köztünk hazánkban is megtalálható volt. A kismamák rövid idő alatt megkedvelték ezt a kelléket, ami nemcsak a csecsemő számára előnyös. A használatuk praktikus, tisztításuk pedig szintén rendkívül egyszerű. Kell ennél több a gyerekszobába?

A babafészek előnyei

A kiegészítő egy igen remek fekvő alkalmatosság, amit bárhol használatba lehet venni. Akár kiságyba téve, szoptatás közben, de még egy játék során is tökéletes megoldás, ha kényelmes helyet akarunk biztosítani a lurkó számára. Az együtt alvás során pedig további biztonságérzetet nyújt a szülőknek, hiszen így garantáltan nem esik vagy gurul le a baba sehonnan. A babafészek kialakításának köszönhetően nagyon puha és komfortos, stabil, az alja pedig bélelhető, így akár keményebb terepen is megállja a helyét. 

Végre sokkal kellemesebben telnek majd az éjszakák, hiszen a baba végre nyugodtan fog aludni, így az anyuka és az apuka sem aggódik majd annyira miatta. Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles palettánkon és kiválasztani a megfelelő darabot!

A babafészkek vásárlása

A babafészek rendelése igen gyors és könnyű. Ha sikerült eldönteni, hogy melyiket helyeznéd el a babaszobában, akkor tedd azt a kosárba, onnan pedig már csak meg kell rendelned annak tartalmát. Magyar Postával házhoz szállítunk, de kérheted csomagpontra is a termékedet, így akkor veszed át, amikor időd engedi. Fizetni utalással, utánvétellel vagy készpénzzel tudsz a futárnál. Emellett lehetőséged van online bankkártyás fizetésre is, így megkönnyítve a saját helyzetedet.