Szállítás GLS csomagpontra már 1145Ft-tól!
Regisztrálj és gyújtsd a pontokat vásárlásaiddal!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Blog

Észrevettétek már, hogy néhány éve milyen közkedveltté váltak a legkülönbözőbb babafészkek? Akarva-akaratlanul is szembejön a legtöbb kismamával, de mégis miért is jó az alkalmazása, miért ilyen elképesztően sikeres? Honnan indult, kiknek volt ez az eszméletlen jó ötlete? Milyen előnyei vannak a babára és az anyára, de még az apára is nézve? Ti tudjátok ezekre a kérdésekre a választ? Esetleg már Neked is van babafészked? Akár igen, akár nem, biztosan fogok tudni néhány érdekes, hasznos információval szolgálni Neked!

A mosható pelenkák használata napjainkban egyre elterjedtebbé és közkedveltebbé válik. Nézzünk meg 3 érvet, ami a mosipelusok mellett szól!

Ha ti is idén nyáron szeretnétek végleg elbúcsúzni a pelenkától és hatalmas mosollyal a szátokon köszönteni a bilit az életetekben, a legjobb helyen jártok! A szobatisztaság eléréséhez egy hosszú, rögös út vezet, de végén mindenki boldog lesz! Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanám, hogy meg lehet könnyíteni ezt az utat? A mosható leszoktató pelenkák segítségével könnyebb lehet.

Mosható úszópelenkában semmi nem állhat a vízimádó baba útjába! Az úszópelenka minden családi nyaralás kötelező babakelléke!


Már régóta keresed álmaid mosható pelenkáját, de még nem találtad meg? Szeretnél valami igazán aranyosat találni? Tarts velem és ismerd meg a Bambinomio pelenkakülsőit, zsebes pelenkáit, ezekhez passzoló betéteket, valamint a megfelelő tisztításukat.

Amennyire érdeklődsz a mosható pelenkák világa iránt, legalább annyira rettegsz is tőlük? 

Tarts velem, ismerj meg egy igazán szuper márkát, ami nem más, mint a mosipelusok koronázatlan királya, a Pop-in, a cikk végére biztosan megkedveled őket! 

Szeretnél ajándékot vásárolni egy kismamának, de nem tudod, hogy mi az, amivel boldoggá is tudnád tenni? Akkor jól figyelj! 

Mint tudhatjuk a terhesség egy csodaszép időszak egy Nő életében, de nagyon sok teherrel is jár, és van, hogy a kismama nem érzi magát túl jól, esetleg nem érzi magát elég csinosnak.
Erre egy nagyon jó megoldás lehet egy gyönyörű, esztétikus kismamaékszer, a Bola pocakcsengettyű. De mi is az a pocakcsengettyű és miért esne jól egy kismamának, ha ilyet kapna ajándékba?