Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Blog

Mérföldkő kártyák – egy maradandó emlék ajándékba

Egy baba érkezése kétségkívül egyik legnagyobb öröm az életben, ám emellett bizony a legtöbb újdonsült anyuka életét is fenekestül felforgatja. Rengeteg új napi teendővel szembesül a pici ellátása során, melyekhez igyekszik a legjobb kellékeket is beszerezni. A választék hatalmas, a rutin viszont ebben a kezdeti időszakban – érthető módon – sokaknál még kevés. Mivel a legtöbb kérdés a vásárlóinktól azzal kapcsolatban érkezik, hogy melyek a legfontosabb és legszükségesebb dolgok a babázáshoz, ezért az anyukák tapasztalatai és a vásárlóink visszajelzései alapján összegyűjtöttük nektek, melyek azok a termékek, melyek szerintünk is nélkülözhetetlenek. Így akár saját részre, akár ajándékba szeretnél vásárolni, a következő cikkünk egész biztosan segíteni fog.

Előző blogbejegyzésünkben a mosható pelenkák előnyeiről és legfőbb típusairól olvashattál.
Ebben a bejegyzésben pedig - sok anyuka kérdéseit és visszajelzését figyelembe véve - abban szeretnénk segíteni, hogy a mindennapi használat és tisztítás során mik a legfontosabb és persze leghasznosabb tudnivalók.

Talán sosem volt még akkora aktualitása az életünkben annak, hogy minél kevesebbet pazaroljunk és minél kevesebb hulladékot termeljünk, mint manapság.

Ha a babázás kellékeiről van szó, talán az egyik legszuperebb és leghasznosabb dolog, ami
a baba és a mama mindennapjait is könnyebbé teszi, az a szoptatós párna.

Ezek a többfunkciós pihe-puha kismama párnák nem csupán a várandósság, hanem a később, a szoptatás időszaka alatt is tökéletes támaszt nyújtanak és anatómiai kialakításukkal a hát, nyak és kar izmait is nagyban tehermentesítik. Ráadásul, mivel puhaságuk révén kedvünk szerint formálhatók, hajthatók, így nem csupán a szoptatásban, hanem megfelelő támaszt nyújtva a nyugodt, pihentető alvásban is hatalmas segítséget jelenthetnek, ami szintén fontos szempont.

Észrevettétek már, hogy néhány éve milyen közkedveltté váltak a legkülönbözőbb babafészkek? Akarva-akaratlanul is szembejön a legtöbb kismamával, de mégis miért is jó az alkalmazása, miért ilyen elképesztően sikeres? Honnan indult, kiknek volt ez az eszméletlen jó ötlete? Milyen előnyei vannak a babára és az anyára, de még az apára is nézve? Ti tudjátok ezekre a kérdésekre a választ? Esetleg már Neked is van babafészked? Akár igen, akár nem, biztosan fogok tudni néhány érdekes, hasznos információval szolgálni Neked!

A mosható pelenkák használata napjainkban egyre elterjedtebbé és közkedveltebbé válik. Nézzünk meg 3 érvet, ami a mosipelusok mellett szól!

Ha ti is idén nyáron szeretnétek végleg elbúcsúzni a pelenkától és hatalmas mosollyal a szátokon köszönteni a bilit az életetekben, a legjobb helyen jártok! A szobatisztaság eléréséhez egy hosszú, rögös út vezet, de végén mindenki boldog lesz! Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanám, hogy meg lehet könnyíteni ezt az utat? A mosható leszoktató pelenkák segítségével könnyebb lehet.

Mosható úszópelenkában semmi nem állhat a vízimádó baba útjába! Az úszópelenka minden családi nyaralás kötelező babakelléke!


Már régóta keresed álmaid mosható pelenkáját, de még nem találtad meg? Szeretnél valami igazán aranyosat találni? Tarts velem és ismerd meg a Bambinomio pelenkakülsőit, zsebes pelenkáit, ezekhez passzoló betéteket, valamint a megfelelő tisztításukat.

Amennyire érdeklődsz a mosható pelenkák világa iránt, legalább annyira rettegsz is tőlük? 

Tarts velem, ismerj meg egy igazán szuper márkát, ami nem más, mint a mosipelusok koronázatlan királya, a Pop-in, a cikk végére biztosan megkedveled őket! 

Szeretnél ajándékot vásárolni egy kismamának, de nem tudod, hogy mi az, amivel boldoggá is tudnád tenni? Akkor jól figyelj! 

Mint tudhatjuk a terhesség egy csodaszép időszak egy Nő életében, de nagyon sok teherrel is jár, és van, hogy a kismama nem érzi magát túl jól, esetleg nem érzi magát elég csinosnak.
Erre egy nagyon jó megoldás lehet egy gyönyörű, esztétikus kismamaékszer, a Bola pocakcsengettyű. De mi is az a pocakcsengettyű és miért esne jól egy kismamának, ha ilyet kapna ajándékba?