Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Háztartás

A háztartásban lenne szükséged néhány termékre? Fertőtlenítőt, táskát, zsákot, esetleg konyhai törlőkendőt keresel, amivel tisztán tarthatod a lakást még gyerek mellett is? Akkor ne menj tovább, hiszen a kínálatunkban megtalálhatsz mindent, aminek köszönhetően minden ragyogni fog. Ne feledkezz meg a babaruhák mosásáról sem, ezekhez ugyanis szintén kapható nálunk megfelelő mosószer. Nézz szét és add le a rendelésed még ma!

Háztartásban szükséges eszközök

Amikor baba születik a családba, akkor egyre nagyobb hangsúlyt kap a tisztaság és a higiénia. Ezt kizárólag megfelelő tisztítószerekkel lehet fenntartani, mint a fertőtlenítő, a minőségi mosószer, vagy éppen a hatékony törlőkendő. Ezeket nálunk mind egy helyen találod meg, így nem kell az üzletek polcain keresgélned utánuk. 

Ott van például a Safe Clean kendőnk, amely kiváló megoldás a fürdőszoba szinte minden szegletéhez. Ideális megoldás, ha fertőtleníteni és megújítani szeretnéd a felületeket. A termék ismét fényt adhat a bútorok számára, hatékonyan távolítja el a vízkövet, illetve a szappan lerakódásokat, valamint a rozsdát a mosdó és a zuhanyzó felületeiről. Elpusztítja a bacikat, a vírusokat, nem beszélve a penészről. Az 50 db-os kiszerelés egy ideig biztosan elég lesz. 

Érdemes tehát még ma szétnézned és leadni a rendelést, hogy még időben kézhez kapd őket. 

Termékek vásárlása

A háztartásban használatos termékek vásárlása a Baby-life.hu webáruházunkban igen gyors és könnyű. Ha el tudtad dönteni, hogy mire van szükséged, akkor helyezd azt a kosárba, onnan pedig már csak meg kell rendelned annak tartalmát. Magyar Postával és GLS-el házhoz szállítunk, de kérheted csomagpontra is a termékedet, így akkor veszed át, amikor időd engedi. Fizetni utalással, utánvétellel vagy készpénzzel tudsz a futárnál. Emellett lehetőséged van online bankkártyás fizetésre is, így megkönnyítve a saját helyzetedet.