Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Blog
2022.12.07 21:09

Szoptatós párna - sokoldalú segítség a legédesebb teherhez

Szoptatós párna - sokoldalú segítség a legédesebb teherhez

Ha a babázás kellékeiről van szó, talán az egyik legszuperebb és leghasznosabb dolog, ami
a baba és a mama mindennapjait is könnyebbé teszi, az a szoptatós párna.

Ezek a többfunkciós pihe-puha kismama párnák nem csupán a várandósság, hanem a később, a szoptatás időszaka alatt is tökéletes támaszt nyújtanak és anatómiai kialakításukkal a hát, nyak és kar izmait is nagyban tehermentesítik. Ráadásul, mivel puhaságuk révén kedvünk szerint formálhatók, hajthatók, így nem csupán a szoptatásban, hanem megfelelő támaszt nyújtva a nyugodt, pihentető alvásban is hatalmas segítséget jelenthetnek, ami szintén fontos szempont.

Ajándékötletnek is szuper, hiszen tapasztalataink és a vásárlói visszajelzéseink alapján mindig nagy örömmel használja, aki kapja. Azonban ma már bőséges a választék ezen a téren is, ezért mi összeszedtük Neked azokat a fő szempontokat, melyek alapján érdemes átgondolni, hogy milyen párnát válassz. Az egyik legfontosabb a párna tartása, hiszen minden csöppségnek és anyukának máshogy kényelmes. Érdemes tehát olyan kismama párnát vásárolni, amelynél szabályozható annak keménysége. A mi párnáinknál ezzel szerencsére nem lesz gondod: legnagyobb részüknek ugyanis nem csak a külső huzata, hanem a belső bélése is cipzáras, így az egyedi igényeknek megfelelően változtatható a párna töltöttsége, ezáltal pedig a keménysége is.


Íme az egyik nagy kedvenc a vásárlóink köréből:
https://baby-life.hu/Szoptatos-parna-kifli-Szivecskes-kek

A baba kényelme mindennél fontosabb, így érdemes kiemelt figyelmet fordítani annak anyagára is. Pamutvászonból készült párnáink a finom puhaságukkal igazi kuckózós hangulatot teremtenek a meghitt baba-mama pillanatokhoz.  De legalább ugyanennyire elengedhetetlen a tisztaság és a könnyű tisztíthatóság. Jó hír, hogy szinte valamennyi kismama párnánk külső huzata egy könnyű mozdulattal cipzárazható, levehető, és mosható és vasalható is. És mivel a színeknek is kiemelt szerepe van abban, hogy milyen hangulatot csempészünk be velük a babaszobába, így igyekeztünk a legegyedibb és legszebb színválasztékot összeállítani a webshopban, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá és babájához leginkább illőt.

Íme egy igazi álom-párna kislányos színekben:
https://baby-life.hu/Szoptatos-parna-kifli-Szivecskes-rozsaszin

És egy kis szafari túra a legkisebb kalandoroknak:
https://baby-life.hu/Szoptatos-parna-kifli-Szafari-bezs

Ha pedig bármilyen további kérdésed merülne fel, örömmel segítünk, keress bennünket
bizalommal!