Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Törlőkendők

A baba törlőkendő olyan anyagból készül, amely amellett, hogy puha, tisztít, ápol és fertőtlenít is egyben. Hidratálja a baba bőrét, hatékonyan távolítják el a gyermek popsijáról, a kezéről, illetve az egész testéről a piszkot és a szennyeződéseket. Mindezt a fizikai érintésük miatt keletkező sűrlódással teszik meg, feloldják a ragacsot és magukba szívják a nedvességet. Érdemes tehát szétnézned a széles kínálatunkban és beszerezni legalább egy törlőkendőt, amit érdemes mindig magadnál tartani, hátha szükséged van rá.

A törlőkendők használata

Az elsődleges oka annak, hogy a szülők baba törlőkendőt használnak, hogy ezekkel hatékonyan és gyorsan távolítható el minden szennyeződés a lurkó kezéről, popsijáról, de akár az egész testéről. Ezek olyan anyagból készülnek, amelyek amellett, hogy puhák, tisztítanak, ápolnak és fertőtlenítenek is egyben. Emellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy hidratálják a bőrt, így nem hagynak maguk után kellemetlen érzést. A nálunk kapható minőségi darabok között találhatsz sensitive, azaz parfümmentes, vastagabb és kevésbé texturált darabokat, amelyek nem okoznak irritációt a baba bőrén. 

Kapható nedves WC papír, popsitörlő, utazó törlőkendő, illetve mosható változat egyaránt. Utóbbi azért előnyös, mert nem kell eldobni, így gazdaságosabb és környezetbarátabb megoldás. Tisztításuk legtöbb esetben igen egyszerű, de nyugodtan válassz kedvedre utazó törlőkendőt vagy popsitörlőt egyaránt. A Lara nedves WC papírnak kellemes kamilla illata van, ráadásul a zárószalagos kialakításnak hála nem szárad ki még hosszabb idő elteltével sem. Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles palettánkon és kiválasztani a megfelelő megoldást. 

A törlőkendők vásárlása

A törlőkendők megrendelése a webáruházunkból gyors és egyszerű. Ha sikerült eldöntened, hogy melyik típusra van szükséged, akkor helyezd azt a kosárba, onnan pedig már csak meg kell vásárolnod annak tartalmát. Magyar Postával házhoz szállítunk, de kérheted csomagpontra is a termékedet, így akkor veszed át, amikor időd engedi. Fizetni utalással, utánvétellel vagy készpénzzel tudsz a futárnál. Emellett lehetőséged van online bankkártyás fizetésre is, így megkönnyítve a saját helyzetedet.