Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Úszópelenka

Úszópelenka használata nélkül nincsen strandszezon! A webáruházunkban kapható változatok felhőtlen pancsolást és maximális higiéniát eredményeznek, így bármilyen típust keresel, nem kell csalódnod. Ahogy beköszönt a nyár, valószínűleg Te is családostúl mész a strandra vagy az udvari medencéhez. Az eldobható vagy éppen mosható úszópelusok pontosan ebben az időszakban nyújtanak segítő kezet. Nézz körbe a széles palettánkon és válogass kedvedre! 

Úszópelenka nélkül nincs strandszezon!

Úszópelenka használatával felhőtlen a pancsolás és a maximális higiénia is garantált! Bármilyen típust keresel, nálunk érdemes körülnézned!

Beköszöntött a nyár, ezért itt az idő elgondolkodni azon, hogyan lehet kényelmessé tenni a strandolást a kicsivel. Ma már többféle lehetőség jöhet szóba, hogy azokkal a babákkal is zökkenőmentes legyen a lubickolás, akik még nem szobatiszták. Kapható eldobható, illetve mosható úszópelenka is, és érdemes többféle megközelítésből körüljárni a témát, hiszen a kérdés nem is olyan egyszerű.

Az eldobható változat alapvetően olcsóbb, de csak akkor, ha kevés alkalommal strandol a család, hosszabb távon ugyanis mindenképpen a mosható úszópelenka bizonyul gazdaságosabbnak. Utóbbi általában biztosabb megoldást is jelent, sok uszodában az eldobható pelenka fölé úszóbugyit is kérnek felvenni, így ha babaúszásra jár a kicsi, a mosható mellett célszerű dönteni. Ezen belül is többféle opcióból lehet választani, vannak, akik a patenttal záródót preferálják, mások a pop-in úszópelenkára esküsznek. A választásnál természetesen figyelembe kell venni a csöppség méretét, de színben és mintában is változatos a kínálat. Fontos tudni azt is, hogy a pop-in pelushoz külön betét használatát is kérhetik az uszodák, ezt szintén be tudod szerezni webáruházunkban.

Webáruházunkban biztosan megtalálod a megfelelő típust, de ha bizonytalannak érzed magad a választásban, bátran tedd fel kérdéseidet, szívesen segítünk!

Úszópelenka vásárlása

Az úszópelenka vásárlása igen egyszerű és gyors. Ha sikerült eldönteni, hogy melyikre van szükséged, akkor helyezd azt a kosárba, onnan pedig már csak meg kell rendelned annak tartalmát. Magyar Postával házhoz szállítunk, de kérheted csomagpontra is a termékedet, így akkor veszed át, amikor időd engedi. Fizetni utalással, utánvétellel vagy készpénzzel tudsz a futárnál. Emellett lehetőséged van online bankkártyás fizetésre is, így megkönnyítve a saját helyzetedet.