Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Havi pelenkacsomag

Úgy gondolod, hogy ideje lenne egyszerre beszerezni a pelusokat, mert nem akarsz többé hetente több alkalommal vásárolni? Akkor nálunk jó helyen jársz, hiszen a havi pelenkacsomagok között bőven akad majd olyan márka, méret és kivitel, amely passzol majd a babádhoz. Érdemes alaposan szétnézned a széles kínálatunkban, így garantáltan megtalálhatod a tökéletes összeállítást. A havi pelenakcsomagok használata

Elgondolkodtál már azon, hogy mennyire kényelmes lenne úgy élni, hogy nem kell hetente több alkalommal boltba futkosni pelusért? Szülőként sokkal könnyebb, ha mindig van kéznél megfelelő mennyiségű csere, hiszen így nem kell amiatt aggódnod, hogy idő előtt elfogy. A webáruházunkban kapható havi pelenkacsomagok nagy előnye, hogy így egyszerre vásárolhatod meg az adott időszakra szükséges szettet. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy állandóan rendelkezésedre áll majd egy-egy megfelelő pelenka. Rendeld meg minden hónapban időben, mi pedig igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a kívánt csomagot. 

Ott van például a Molfix terméke, amely kényelmes és egyben gazdaságos. Az egy hónapra elegendő nadrágpelenka 3X3 csomagot tartalmaz, amit Molfix Sensitive popsitörlővel egészítettek ki. Érdemes tehát alaposan szétnézni nálunk, hátha itt találod meg azt az összeállítást, amely hosszú távon könnyíti meg a mindennapi életedet. 

A havi pelenkacsomagok vásárlása

A havi pelenkacsomag rendelése webáruházunkból nagyon gyors és könnyű. Ha sikerült eldöntened, hogy melyikre van szükséged, akkor helyezd azt a kosárba, onnan pedig már csak meg kell vásárolnod annak tartalmát. Magyar Postával házhoz szállítunk, de kérheted csomagpontra is a termékedet, így akkor veszed át, amikor időd engedi. Fizetni utalással, utánvétellel vagy készpénzzel tudsz a futárnál. Emellett lehetőséged van online bankkártyás fizetésre is, így megkönnyítve a saját helyzetedet.