Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Blog
2022.06.18 17:25

Legyen nyáron a Te gyermeked is szobatiszta!

Ha ti is idén nyáron szeretnétek végleg elbúcsúzni a pelenkától és hatalmas mosollyal a szátokon köszönteni a bilit az életetekben, a legjobb helyen jártok! A szobatisztaság eléréséhez egy hosszú, rögös út vezet, de végén mindenki boldog lesz! Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanám, hogy meg lehet könnyíteni ezt az utat? A mosható leszoktató pelenkák segítségével könnyebb lehet.

Szobatisztaság? De hogyan?

A leszoktató pelenkák nem csak a mosipelusos gyermekeknél, hanem azoknál a gyermekeknél is hasznosak, akik eddig eldobható pelenkát használtak, hiszen a gyermek érezni fogja a nedvességet, amikor véletlenül történik egy kisebb baleset.  Rövid idő alatt össze fogja tudni kötni, hogy milyen érzés, amikor bepisil, milyen érzése volt előtte. Hamar rá fog jönni, hogy az a bizonyos előtte levő érzés az az inger, hogy pisilnie kell.

Leszoktató pelenkák

Már rengeteg márka közül lehet választani, de vajon mi a közös bennük?

  • Kialakításuk igazi nagyfiúsak/nagylányosak, így a gyermeknek imponálni fog, tetszeni fog neki, hogy már ő is ilyeneket hordhat a jólmegszokott pelenkái helyett.  
  • Gyönyörű mintákkal kaphatóak, ami szintén a gyermek kedvére való lesz.
  • Méretesek, így ügyelj a megfelelő méret kiválasztására. Sok gyártó különböző sávokban határozza meg a méreteket, ezért mindenképp olvasd el a leírást!
  • Vannak nappali és éjszakai leszoktató pelenkák is. A nappali leszoktató pelusok nedvszívóképessége alacsonyabb, mint az éjszakaiaké. Ha mégis a nappalit szeretnéd használni éjszakára plusz betét használatát javasoljuk!
  • A nedvszívó rétegnek köszönhetően az esetleges baleset a külső szemlélők számára titok marad, csak a gyermek és a szülő fog tudni róla, senki más.

Mennyi leszoktató pelenkára lesz szükséged?

  • Ha még csak gyakoroltok, ismerkedtek a bilizéssel, akkor 2-3db is elég lehet.
  • Ha már folyamatban van a szobatisztaság elérése 5-6 db beszerzése ajánlott.

Hogyan kell őket tisztítani?

A legtöbb mosható leszoktató pelenka mosása maximum 40 fokon ajánlott. Egyes típusok szárítógépben is száríthatóak.

A legfontosabb, bízzatok magatokban, sikerülni fog, még ha néha nagyon nehéznek is tűnik!