Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Blog
2023.03.15 14:35

Best of termékek – hasznos útikalauz vásárlóink kedvenceiből

Egy baba érkezése kétségkívül egyik legnagyobb öröm az életben, ám emellett bizony a legtöbb újdonsült anyuka életét is fenekestül felforgatja. Rengeteg új napi teendővel szembesül a pici ellátása során, melyekhez igyekszik a legjobb kellékeket is beszerezni. A választék hatalmas, a rutin viszont ebben a kezdeti időszakban – érthető módon – sokaknál még kevés. Mivel a legtöbb kérdés a vásárlóinktól azzal kapcsolatban érkezik, hogy melyek a legfontosabb és legszükségesebb dolgok a babázáshoz, ezért az anyukák tapasztalatai és a vásárlóink visszajelzései alapján összegyűjtöttük nektek, melyek azok a termékek, melyek szerintünk is nélkülözhetetlenek. Így akár saját részre, akár ajándékba szeretnél vásárolni, a következő cikkünk egész biztosan segíteni fog.

Kezdjük az egyik legfontosabbal, a pelenkázással.
Sokan már az első pillanattól kezdve mosható pelenkákra esküsznek, melyek nem csupán környezetbarátak, de a pénztárcát is jelentősen kímélik. Erről bővebben már régebbi blogbejegyzéseinkben is írtunk, így érdemes elolvasni az ezzel kapcsolatos cikkjeinket. Ha azonban az eldobható pelenkákat részesítitek előnyben, figyelmetekbe ajánljuk Pommette és Hafu márkájú pelenkáinkat, melyek nem véletlenül a vásárlóink kedvencei: nagy kiszerelésűek, gazdaságosak, emellett pedig extra magas nedvszívó képességgel rendelkeznek, így ár-érték arányban is szuperek. Ráadásul nem csupán hagyományos nadrágpelenkákat, hanem az egyre kedveltebb bugyipelenkákat is megtaláljátok kínálatunkban.
A pelenkázás mellé a baba bőrének ápolásához is nagyszerű termékekből válogathattok nálunk: popsikrémeink és popsitörlőink mindegyike kiváló bőrápoló összetevőkkel rendelkezik.

Mivel a napirendnek az etetés is szerves részét képezi, így nem meglepő, hogy cumisüvegjeink is a legtöbbet eladott top termékeink között szerepelnek. A MAM easy active baby bottle széles szájú cumisüveg például egyértelműen slágertermék nálunk, ami nem csoda, hiszen kívül-belül minőségi darab: ergonomikus kialakítással, kedves mintákkal és BPA mentes műanyagból készül.

A fentiek mellett legalább ennyire fontos, hogy a baba a kezdetektől otthonosan érezze magát a kiságyában. Ennek remek segítője lehet a babafészek, mely az anyaméh biztonságos ölelésére emlékeztető alakjával és puhaságával igazi kis kuckót varázsol a csöppségeknek. Webáruházunkból számtalan mintájú és stílusú babafészek közül válogathattok, így mindenki könnyen megtalálja a hozzá és babájához leginkább illőt.

De érdemes körülnézni kókuszpólyáink között is, hiszen egyrészt nagyon praktikusak: nem csak az újszülött alátámasztásában, mozgatásában nyújtanak segítséget, hanem akár takaróként is használhatók a későbbiekben. A bennük található speciális kókuszbetét ráadásul tökéletes tartást nyújt, így nem véletlen, hogy a vásárlóink is imádják.

Ahogy a baba cseperedik, napról napra egyre több mindent fedez fel a világból, és nyílik meg számára benne számtalan érdekes dolog. Tanuló játékaink, tanulópoharaink, csörgőink egytől egyik ezekben a csodás felfedezésekben segítik és fejlesztik a picit, így érdemes közöttük válogatni. Arról pedig, hogy a játék igazán biztonságos legyen, csodás játszószőnyegeink gondoskodnak, melyek közül akár olyanokat is találhattok, amik egy mozdulattal akár piknik szőnyegként is bevethetők, hiszen pihe-puhák, könnyen szállíthatók, és pillanatok alatt összecsomagolhatók. Ha pedig a picur már a saját ágyában alszik, meseszép ágyneműjeink egészen biztos meghozzák a kedvét ahhoz, hogy a kuckójában töltse az éjszakákat.

A BabyLife webáruház teljes termékpalettáját folyamatosan a legnagyobb gondossággal válogatjuk össze Nektek, így bármit is választotok, egész biztosan hasznotok és örömötök lelitek benne.