Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Blog
2022.06.10 13:52

Mosható úszópelenkában pancsolni de jó!

Mosható úszópelenkában semmi nem állhat a vízimádó baba útjába! Az úszópelenka minden családi nyaralás kötelező babakelléke!


Nyaralás és a pelenka

Amikor nyaralni indul a család, a programban biztosan szerepel strandolás. A legkisebbek sem maradhatnak ki a mókából, így mindenki számára pakolni kell fürdőruhát. A babák, totyogósok természetesen még nem kaphatnak fürdőruhát, nekik a legideálisabb vízparti viselet nem más, mint az úszópelenka. Ebből a speciális pelenkából olyat ajánlott választani, ami nem csupán egyszer használatos, hanem többször is fel lehet adni a babára. Ilyen a mosható úszópelenka, ami több alkalomra is ideális, egészen addig lehet használni, amíg a csöppség ki nem növi. A mosható úszópelenka tulajdonképpen olyan, mint egy kis úszóalsó, azzal a különbséggel, hogy többet tud annál, mert képes benntartani azt, ami a pelenkába való. Használat után tehát elegendő kimosni, és máris folytatódhat a pancsolás.

Mit érdemes tudni a mosható úszópelenkáról?

mosható úszópelenka akkor bababarát, ha nem a strapabíró és könnyen mosható alapanyaga az egyetlen előnye. Az is lényeges, hogy a baba jól érezze magát benne. Az ilyen úszópelenka nyúlik, mégis stabilan tart, a lábaknál szintén kényelmes és megbízhatóan záródik. A mosható úszópelenka vidám színekben, bájos mintákkal kapható, így igazán tüneményesek bennük a babák. A pelenka egyszerűen kezelhető, gyorsan fel lehet adni az izgő-mozgó totyogósra és vizesen, szárazon is komfortos viselet. Amit még érdemes tudnod, hogy ha a pop-in pelenkát találod szimpatikusnak, célszerű választanod hozzá illő betétet, ez ugyanis a legtöbb uszodában előírás.

Babaholmikat forgalmazó webáruházunkban mindent megtalálnak az újdonsült és a gyakorlott szülők is ahhoz, hogy gyermeküket boldognak és nyugodtnak lássák. Ne dönts valamilyen termék mellett csak azért, mert olcsó vagy könnyű beszerezni! Vásárolj online olyan terméket, amire szükséged van, és aminek a legnagyobb hasznát veszed a baba ellátása közben! Keress minket bizalommal, ha kérdéseket szeretnél feltenni vagy csak észrevételed van az általunk forgalmazott termékekről!