Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Blog
2022.05.22 19:37

Nem tudod, hogy minek örülne igazán egy kismama? Tarts velem!

Szeretnél ajándékot vásárolni egy kismamának, de nem tudod, hogy mi az, amivel boldoggá is tudnád tenni? Akkor jól figyelj! 

Mint tudhatjuk a terhesség egy csodaszép időszak egy Nő életében, de nagyon sok teherrel is jár, és van, hogy a kismama nem érzi magát túl jól, esetleg nem érzi magát elég csinosnak.
Erre egy nagyon jó megoldás lehet egy gyönyörű, esztétikus kismamaékszer, a Bola pocakcsengettyű. De mi is az a pocakcsengettyű és miért esne jól egy kismamának, ha ilyet kapna ajándékba?

A pocakcsengettyű egy kifinomult, nagyon csinos kismamaékszer, amitől a nehezebb napokon is egy kicsit jobban érezheti magát a kismama. 

Amit tudni érdemes ezekről a csodás ékszerekről

  • 20mm átmérőjű a csengettyű
  • ízléses díszdobozban kerül a megrendelőhöz egy hosszú fekete szövetbőr lánccal
  • természetesen nikkel és krómmentes
  • a csengettyű kellemes hangjától Te is és gyermeked is kiegyensúlyozottabb lesz

Hogyan kell használni?

  • Kismamaként a pocakodig leengedve ajánlott hordani, így a csengettyű kellemes hangját hallja a kisbabád is, amit a szülést követően is megismer, és könnyeben meg is nyugszik tőle
  • Ha már nem vagy kismama, de mégis szeretnéd hordani az ékszert, mert kedves emlékek fűznek hozzá egyszerűen tudsz belőle készíteni "sima" nyakláncot a bőr méretreigazításával

Mi van akkor, ha a kismama nem szereti a bőrből készült láncokat? Erre is van megoldás, az ezüstözött lánc, amit kifejezetten a Bola pocakcsengettyűkhöz ajánlunk. Ennek mérete állítható. Ide kattintva tudjátok megnézni.

A Bola pocakcsengettyűket ide kattintva tudjátok megnézni. 

Remélem olyan ötletet adtam Nektek, amit fogtok tudni hasznosítani a későbbiekben!