Szállítás GLS csomagpontra már 1245Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709424250

Blog
2023.04.11 16:12

Mérföldkő kártyák - egy maradandó emlék ajándékba

Mérföldkő kártyák – egy maradandó emlék ajándékba

Az újszülött életének első időszaka nem csupán a baba, hanem a környezete számára is csupa izgalom. Miközben a csöppség napról napra fejlődik, a világ is egyre több izgalmas felfedeznivalót tartogat a számára. Ebben az időszakban legszívesebben minden pillanatot megállítanánk, ami nem is csoda, hiszen ezek a hónapok sajnos észrevétlenül tovaröppennek.

Ha szeretnéd ezeket a fontos momentumokat maradandó emlékként megőrizni, akkor mérföldkő kártyáink szuper segítséget nyújtanak ehhez. A kártyacsomagban minden hónaphoz kapcsolódóan találtok egy-egy kártyát, mellyel játékosan és szórakoztatóan örökíthetitek meg amikor a baba eléri az egyes mérföldköveket.

 

A mérföldkő kártyák segítségével ráadásul nem csupán a csöppség életének fontos pillanatait tehetitek maradandóvá, hanem kreatív és örömteli alkotás lehet az anyuka számára is az adott hónaphoz kapcsolódó pillanatok és emlékek feljegyzése, lefotózása. A kártyapakli mérete és kialakítása miatt az egyes kártyák akár fotóalbumba is tehetők, mely igazi kis emlékkönyvként szolgálhat a későbbiekben.

A BabyLife-nál ráadásul többféle mintájú és stílusú mérföldkő kártyacsomagot is találsz, melyek közül egészen biztosan megtalálod a babához és hozzátok leginkább illőt.